LEGO VIDIYO 43114 Punk Pirate Ship LEGO VIDIYO Punk Pirate Ship

1 599 Kč
Vyprodáno Hlídat dostupnost

LEGO VIDIYO 43114 Punk Pirate Ship

Otevřete dětem pomocí stavebnice Punk Pirate Ship (43114) od LEGO® VIDIYO™ bránu do světa punk-rockových hudebních videí, v němž se mohou stát režiséry, producenty i hvězdami zároveň.

Stáhněte si bezplatnou aplikaci a naskenujte 3 minifigurky. Pak pomocí aplikace naskenujte hotový model a sledujte, jak se ve videích vašeho potomka promění loď v pódium.

Děti si zamilují vytváření vlastních hudebních videí a jejich sdílení s ostatními uživateli na bezpečné sociální platformě.

Oblíbená stavebnice VIDIYO nyní s pirátskou lodí.

Vystoupení začíná! Model Punk Pirate Ship je nabitý funkcemi a přináší dětem hodiny zábavy jak v offline světě, tak v aplikaci. Děti si zamilují možnost otáčet hlavami, reproduktory a světly na fyzickém modelu a měnit tak pirátské prostředí a osvětlení v hudebních videích. Dopřejte si nejrůznější hudební zážitky Stavebnice LEGO VIDIYO dětem umožní stát se režiséry a hvězdami vlastních hudebních videí a sdílet je s ostatními v bezpečném prostředí. Sledujte, jak budou rozvíjet svou kreativitu při vytváření videí nabitých různými žánry, zábavnými postavami, písněmi, tanečními pohyby a úžasnými efekty.

  • Vhodné pro děti od 6 let

Parametry produktu: LEGO VIDIYO 43114 Punk Pirate Ship

Název parametru Hodnota
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 0.76 Kg
Výrobce: Lego
Vhodné pro děti: od 6 let
Infographics
Infographics
Doprava zdarma
Doručení do 24 hodin
Garance nejnižší ceny
17 let jsme s vámi
Chráníme přírodu
Pomáháme potřebným
Nahoru