LEGO Super Mario 71388 Boss Sumo Bro a padající věž LEGO 71388 Boss Sumo Bro a padající věž

749 Kč
Vyprodáno Hlídat dostupnost

LEGO Super Mario 71388 Boss Sumo Bro a padající věž

 

Dopřejte dětem možnost prožívat ve světě LEGO® Super Mario™ nová zábavná dobrodružství díky rozšiřujícímu setu Boss Sumo Bro a padající věž (71388).

Obsahuje věž, kterou mohou LEGO® Mario™ nebo LEGO® Luigi™ (figurky nejsou součástí balení) zbořit pomocí páček ve spodní část modelu.

 

Práce v týmu se vyplácí a děti by to měly vědět

Věž lze postavit různě vysokou, a jakmile Boss Sumo Bro padne, objeví se akční kostka Super Star. Sada obsahuje také figurku Crowbera. Děti si mohou hrát samostatně nebo s kamarády, kteří mají vlastní LEGO figurku Maria nebo Luigiho, díky čemuž získají bonusové digitální mince za týmovou práci. Nezapomeňte si stáhnout bezplatnou aplikaci LEGO Super Mario, která obsahuje návody na stavění, inspirativní a kreativní herní tipy a spoustu dalšího. Zábava se Super Mariem ve skutečném světě Sběratelské sady LEGO Super Mario přenáší všemi zbožňované postavičky z videoher Super Mario do reálného světa a představují zábavné dárky pro hravé děti. Startovací a rozšiřující sety v kombinaci s originálními oblečky umožňují fanouškům stavět a upravovat vlastní jedinečné herní úrovně.

  • Vhodné pro děti od 6 let

Parametry produktu: LEGO Super Mario 71388 Boss Sumo Bro a padající věž

Název parametru Hodnota
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 0.355 Kg
Výrobce: Lego
Vhodné pro děti: od 6 let
Infographics
Infographics
Doprava zdarma
Doručení do 24 hodin
Garance nejnižší ceny
17 let jsme s vámi
Chráníme přírodu
Pomáháme potřebným
Nahoru