Vodítko Flexi New Neon M pásek 5 m zelené 25 kg Flexi New Neon M pásek 5 m zelené 25 kg

523 Kč
Vyprodáno Hlídat dostupnost

Vodítko Flexi New Neon M pásek 5 m zelené 25 kg

 

New Neon je vynikající vodítko, které díky reflexním nálepkám a neonově zbarveným prvkům vyniká za všech povětrnostních podmínek.
Reflexní nálepky odráží světlomety ve vzdálenosti více než 150 m. Díky neonově zbarveným prvkům jste lépe viděni, jste ve větším bezpečí! Vy a Váš pes patříte k sobě jako jeden tým! Lidé Vás uvidí již z dálky. Vylepšený brzdový systém s krátkým zdvihem umožňuje více kontroly. Lze přidat (od velikosti S) i Multi Box pro ukládání pamlsků či sáčků. Rodinná firma flexi vyrábí výhradně na území Německa. V závodě v Bargteheide u Hamburgu vzniká vše, počínaje návrhem až po výrobu vysoce kvalitních vodítek – Made in Germany. Firma flexi je vynálezcem samonavíjecího vodítka a jedničkou na světovém trhu, exportuje do více než 90 zemí světa.
Originální samonavíjecí vodítka flexi se vyznačují patentovaným, po technické stránce nejmodernějším pružinovým systémem a komfortním ovládáním. Jsou vyráběna z vysoce kvalitních materiálů, exkluzivně manuálně zpracovaná a sestavená. Vodítka prochází před expedicí mnoha kontrolami kvality.

Velikost:

M – vhodné pro psy o hmotnosti do 25 kg.

Typ vodítka:

Navíjecí – pásek.

Délka pásku/lanka:

5 m

Barva:

zelená

Parametry produktu: Vodítko Flexi New Neon M pásek 5 m zelené 25 kg

Název parametru Hodnota
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 0.35 Kg
Výrobce: Flexi - Bogdahn International
Infographics
Infographics
Doprava zdarma
Doručení do 24 hodin
Garance nejnižší ceny
17 let jsme s vámi
Chráníme přírodu
Pomáháme potřebným
Nahoru