PFF konz. BIO pro psy - kachna 180 g PFF konz. BIO pro psy - kachna 180 g

Nejlevněji v ČR!
137 Kč
Vyprodáno Hlídat dostupnost

PFF konz. BIO pro psy - kachna 400 g

Kachní maso je tučnějším druhem domácí drůbeže, obsahuje však kvalitní bílkoviny, vitamíny a minerály. Naše BIO Kachna je bohatým zdrojem omega-3 a omega-6 nenasycených mastných kyselin, které přispívají ke zdraví srdce. Dále jsou to vitamíny skupiny B, A, E a K a minerály hořčík, draslík, vápník a zinek. Obsahuje také riboflavin, který má pozitivní vliv na naši srst.

Kachnu jsme dále doplnili oblíbenou ingrediencí - dýní, která je bohatá na vodu a vlákninu a podpoří tak nejen samotnou chuť této naší lahůdky, ale i tvé trávení. Batáty, které jsou výbornou volbou přílohy, jsou navíc bohaté na sacharidy, které nám dodají energii na běhačku. Nechybí zde ani lososový olej, který pozitivně ovlivňuje  krevní oběh v našem těle. Má vliv na správný vývoj kostí, srst i naše drápky! Ano, i zde vyšenicháš červenou řepu, která je bohatým zdrojem vlákniny a směs bylin, které tlapku v tlapce podpoří tvé trávení. A aby toho málo nebylo, přidali jsme sem i naši oblíbenou švestku, která se svým drobným vzrůstem zdá být zanedbatelnou ingrediencí, o to více budete mile překvapeni, jaké bohatství v sobě ukrývá. Kromě toho, že je chutným ovocem, které je vhodné i při boji proti cukrovce, udržuje zdravé naše srdce a je pomocníkem při regulování naší hmotnosti.

V PFF vyrábíme fajnotky udržitelným způsobem:
- K jejich výrobě používáme 100 % zelenou energii
- Využíváme lokální suroviny s jasným původem
- Produkty balíme do recyklovatelných obalů
- Lepek, sóju, luštěniny, laktózu, umělé přísady, konzervanty, či jiné nesmysly u nás nevyňucháš!
- Jsme #BULLSHITFREE

Při výrobě si dáváme záležet na výběr ingrediencí a procesů, které zaručují nejen gastronomický zážitek, ale také ekologii & udržitelnost celého výrobního procesu.

Děkujeme, že nám pomáháte tvořit krásnější zítřky. Všechny naše produkty balíme do ekologických obalů. Kovové konzervy jsou recyklovatelné donekonečna, tak je prosím zrecyklujte a naší přírodě společně usnadníme jejich odbourání.

Složení:

kachna (55 %), dýně, batáty, lososový olej, mrkev, švestky, červená řepa, agar, ostropestřec mariánský*, petrželová nať, máta, pampeliška, kopřiva, sojový lecitin, rozmarýnový extrakt, sůl.

Parametry produktu: PFF konz. BIO pro psy - kachna 180 g

Název parametru Hodnota
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 0.18 Kg
Infographics
Infographics
Doprava zdarma
Doručení do 24 hodin
Garance nejnižší ceny
17 let jsme s vámi
Chráníme přírodu
Pomáháme potřebným
Nahoru