Nafukovací vířivka Bestway Lay-Z-Spa Mauritius AirJet Nafukovací vířivka Bestway Lay-Z-Spa Mauritius AirJet

26 900 Kč
Vyprodáno

Může se hodit

Po dlouhém dni není nic příjemnějšího, než se ponořit do teplé, bublající vody přímo na vaší zahradě. Lay-Z-Spa® Mauritius AirJet ™ poskytuje uklidňující masážní zážitek až pro 7 osob a přitom se rychle a snadno nastavuje. Jednoduše připojte technologickou jednotku a sledujte, jak se nafoukne.

Digitální panel pro ovládání vířivky a čerpadla s integrovaným filtračním systémem zahrnuje držáky nápojů a je přístupný z vířivky.

Masážní systém

Systém AirJet je vybaven 180 tryskami, které uvolňují bubliny ze spodní části vířivky a vytvářejí teplé, bublající prostředí. Tyto uklidňující bubliny vám pomohou relaxovat a odpočívat přímo v pohodlí vašeho domova.

Odolná konstrukce

Nafukovací stěny této vířivé vany jsou vyrobeny z odolného materiálu DuraPlus ™ odolného proti propíchnutí, který zabraňuje poškození a zachovává svůj tvar bez ohledu na to, kolikrát je nafouknut a vypuštěn. Při odchodu zakryjte vířivý bazén odolným krytem.

Ochrana proti zamrznutí

Obsažená funkce automatického ohřevu Freeze Shield ™ zabraňuje zamrznutí vnitřních komponentů při nižších teplotách a zajišťuje tak, že si můžete svou vířivku užívat celý rok.

Ohřev

Rychlost ohřevu je cca. 1 – 1,5°C v závislosti na okolní teplotě. Vyhřívání vířivky lze naprogramovat až 40 dní předem pro budoucí použití. Energeticky úsporný časovačem řízený systém vyhřívání.

Obsah balení
  • 1 vířivka
  • 1 kryt bazénu
  • 1 čerpadlo vířivky
  • 1 vložka filtru (VI)
  • 1 dávkovač chemikálií ChemConnect™

Parametry produktu: Nafukovací vířivka Bestway Lay-Z-Spa Mauritius AirJet

Název parametru Hodnota
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 43 Kg
Infographics
Infographics
Doprava zdarma
Doručení do 24 hodin
Garance nejnižší ceny
17 let jsme s vámi
Chráníme přírodu
Pomáháme potřebným
Nahoru